DEJAN DAMJANOVIĆ (Kiče): Lopta „plače“ kad igra Seongnam

Ž. U.

04. 03. 2022. u 15:32

ZA najboljeg strelca u istoriji azijske lige šampiona, tajne ne postoje kada su u ponudi parovi najjače lige Južne Koreje u kojoj je naš saradnik zabijao golove punih deset sezona. Subota pre podne je termin kada se na istoku uz prve znake sunca rađaju i fiksevi.

Ilustracija

FIKS SEONGNAM – SUVON S. 0-2

Utakmica kao stvorena za 0-2 gola . Fudbaleri domaćina su tehnički loše obučeni, loptu znaju samo da „šamaraju“ što dalje od svog gola. Takvi kakvi su, u toj svojoj nepovezanoj igri često uspevaju da zadrže rezultat sa početka utakmice. Šta reći, lopta „plače“, navijači takođe, a i gazda koji sve to plaća.

GANGVON – DAEGU 2

Gangvon je na početku prvenstva već sakupio sva tri znaka. Domaćin ima, poraz, nerešeno i pobedu, baš kao što je imaju i fudbaleri Daegua, čiji tim bi trebalo da je nešto bolji. Očekujem dvojku, iako je pripreme odradio bez najboljih igrača na čiju se registraciju dugo čekalo.

INČON – POHANG X2

Inčon nema neku tradiciju rezultata iz okršaja sa Pogangom, koji je u ovom delu prvenstva pokazao najviše i pobedom je završio gostovanje aktuelnom šampionu Jeonbuku. Sada igra protiv protiv jednog od najslabijih timova lige i ne bi smelo da se desi da se vrati kući poražen.

Pogledajte više