DAN FORUMA PRIVREDNIKA: Obeležen dan Udruženja preduzetnika Grada Čačka

V. I.

10. 05. 2021. u 15:30

FORUM privrednika Čačka obeležio je devet godina rada i postojanja udruženja.

Foto: Forum

Pre svečanog ručka, na kome su prisustvovali članovi ovog Udruženja, minutom ćutanja odata je počast privrednicima Radosavu Grujoviću, Draganu Vučetiću, Srboljubu Đuriću i Ranku Trifunoviću, koji su nedavno preminuli, a čiji je “rad i doprinos ostavljen kao pečat u razvoju udruženja budućim generacijama”.

Krstić je potom upoznao prisutne o budućum planovima udruženja, naročito istakavši inicijativu oko izgradnje industrijske zone i inicijativu za reformu komorskog sistema Srbije čije su realizacije u toku. Posebno se zahvalio bivšim predsednicima na uloženom trudu u sve ovo što Forum danas predstavlja i istakao da će kroz Savet Foruma oni svakako nastaviti da daju svoj doprinos.

Na svečanosti su predstavljeni i novi članovi Foruma: Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gornja Trepča, “Autoprevoz” Čačak, “Sloboda ad” Čačak i Institut za voćarstvo Čačak.

Ranijih godina, tradicionalno, na ovaj dan su dodeljivane nagrade za poslovnu izuzetnost privrednicima i preduzetnicima. Dodela nagrada je zbog aktuelne epidemiološke situacije pomerena za pogodno vreme.

Pogledajte više