ONLAJN SAJAM PREDUZETNIŠTVA VOJVODINE: U virtuelnom okruženju, predstaviće se firme iz različitih sektora privrede

J. L. 09. 04. 2021. u 17:44

PRVI onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine, 22. i 23. aprila, biće realizovan na platformi Novosadskog sajma.

Foto J. L.

Prepoznajući potrebe preduzetnika Vojvodine, događaj namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima, jedinstvenu smotru privrede kreirali su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam.

- Cilj je da se u virtuelnom okruženju preduzetništvo Vojvodine učini snažnijim i otpornijim na brojne izazove, kao i da se privrednici povežu, međusobno upoznaju, razmene ideje, ugovore poslove i pronađu inspiraciju za nove poslovne poduhvate - najavljuje Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

- Predstaviće se firme iz različitih sektora privrede, koje nude proizvode i usluge domaćem i međunarodnom tržištu. Sajam je namenjen ne samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da pronađu potencijalne investitore i korisnike, distributere, kao i one koji inovacijama, iskustvima i znanjima mogu da im olakšaju razvoj biznisa.

Svim učesnicima će, tokom dva sajamska dana, biti pružena mogućnost za uspostavljanje direktnih kontakata i zakazivanje B2B susreta sa poslovnom publikom, kao i za učestvovanje u onlajn konferencijama.

Pogledajte više