CIPELOM GAĐAO PREDSEDNIKA: Incident na sednici Skupštine opštine u Lebanu

I. M.

06. 04. 2021. u 06:21

DIREKTOR Turističke organizacije Lebana (TOL) Bojan Jović je na jučerašnjoj sednici lokalnog parlamenta bacio svoju cipelu ka predsedniku opštine Ivanu Bogdanoviću.

Foto Fejsbuk

Incident se dogodio dok je pred odbornicima bio Izveštaj o radu TOL, koji je na kraju usvojen većinom glasova, a na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Jović - posle ocene da je izostala saradnja sa predsednikom opštine - skida cipelu i baca je u pravcu Bogdanovića, tvrdeći da se radi o "jednom običaju".

Spekuliše da su povod, zapravo, porodični nesporazumi jer je Bogdanović zet Gorana Jovića, šefa odborničke grupe SNS i njen poverenika za Lebane, dok je Bojan Jović njegov rođeni brat i takođe naprednjak. Srećom, na ovom incidentu se sve završilo, a nijedan od aktera nije bio dostupan za komentar.

Po običaju, bacanje cipele na nekoga se smatra najvećim nepoštovanjem, a Jović je navodno poručio: "Hoću da ga postidim, da zna da nijednom nije primio nijednog građanina, a ni direktora koji je izabran većinom glasova!"

Pogledajte više