DRVEĆE PALO NA KOLOVOZ: Obustavljen saobraćaj na dva putna pravca

I.M.

27. 01. 2021. u 13:00

NA deonicima državnih puteva Predejane – Crna Trava i Sastav Reka – Strazimirovci na snazi je obustava saobraćaja zbog drveća koje je palo na kolovoz. Iz Jablaničkog upravnog okruga je saopšteno da su angažovane ekipe koje rade na čišćenju terena.

Foto; Privatna arhiva

Za putare ima posla i u vlasotinačkoj opštini gde, na pojedinim putevima u brdsko-planinskom području, ima i do pola metra snega. Ekipe „AB Kopa“, zadužene za zimsko održavanje puteva, rade na raščišćavanju putnog pravca Gornja Lopušnja – Donja Lopušnja – Bistrica, zatim na putu Sredor – Lipovica i prema Dadincu.

Foto; Privatna arhiva

 

Član Opštinskog veća zadužen za putnu infrastrukturu i poslove mesnih zajednica Zoran Miljković ističe da se prethodnih dana radilo na čišćenju kanala u Prilepcu i na ulazu u Vlasotince kao i na čišćenju propusta u Sredoru, a mehanizacija je bila angažovana i na sanaciji opštinskih puteva u Lopuššnji, Crnoj Bari, Svođu i Dejanu.

Ovi radovi, prekinuti zbog snega, biće nastavljeni u Gornjem Garu, Jakovljevu, Dobrovišu, Borinom Dolu, Prisjanu i Gornjem Dejanu.

Pogledajte više