ŠARMANTNA LEKARKA IZ KIKINDE MUKU MUČI SA UDVARAČIMA: Poruka koju je Tijana Marčeta (34) poslala, neće se dopasti muškarcima

R. Šegrt

09. 12. 2020. u 10:52

MLADA lekarka iz Kikinde, Tijana Marčeta (34), specijalista interne medicine, odnedavno muku muči ne samo s velikim brojem pacijenata na Infekitvnom odeljenju Opšte bolnice u Kikindi, već i sa udvaračima.

Foto: Fejsbuk

Otkako je njena fotografija, na kojoj je u skafanderu zagrljena sa koleginicom, postala viralna, a “Novosti”, prve pišući o problemu Infektologije, objavile i drugu slike mlade lekarke, njoj su počele da stižu razne, očigledno slatkorečive poruke muškaraca, koje se njoj nimalo ne dopadaju. Zbog toga je ova šarmantna, odlučna, buntovna i hrabra mlada žena, poslala javnu i jasnu poruku svim sredovečnim udvaračima da su joj se zgadili.

- Jedino što mi pada teže od korone je ova najezda sredovečnih, proćelavih i olinjalih udvarača, raspuštenika i matorih švalera, koji su videli slike u novinama i koji bi na svu moju muku da se dopisuju i udvaraju, a niti su lepi, niti su zanimljivi, niti imaju bilo šta inspirativno da ponude. Imam samo jednu reč - odbij- napisala je Marčeta na svom profilu na Fejsbuku, koji su, očigledno, pretraživali mnogi muškarci.


Nesummnjivo je da mlade lekarke kikindske bolnice privlače pažnju svojim izgledom, ali je doktorka Marčeta pažnju javnosti skrenula i svojim radom i javnim istupima. Kako smo izveštavali pre nešto više od desetak dana, Infektivno odeljenje Opšte bolnice u Kikindi, zbog ozbiljnih bolesti dve lekarke, ostalo je bez infektologa. Zbog ove duple nevolje, odeljenje od letos vodi upravo doktorka Tijana Marčeta, koja je specijalizaciju interne medicine završila samo tri i po meseca ranije. Sa njom su u “oluji korone” još dve mlađe koleginice, Aleksandra Dašić (28), specijalizant na početku druge godine interne medicine, i Marijana Vilotijević (29) koja je upravo započela specijalizaciju za infektivne bolesti. Sve tri uvek ističu da su prezadovoljne što u timu imaju i “stručne, sposobne, vesele, izuzetne medicinske sestre i tehničare i dve servirke”.

Pre priče o problemu Infektologije u kikindskoj bolnici, doktorka Marčeta je javno ukazala i na neke mane zdravstvenog sistema u Srbiji i Kikindi.
Pogledajte više