SAUČEŠĆE GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Ivan Bekjarev ostavio neizbrisiv trag u našim životima

I.M.

17. 11. 2020. u 13:34

POVODOM smrti glumca Ivana Bekjareva, koji je igrao jednu od centralnih uloga u filmu o Leskovcu „Bilo jednom u Srbiji“, čije je snimanje prekinuto nakon što je potvrđeno da je Bekjarev pozitivan na Kovid 19, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović se biranim rečima oprostio od ovog velikana srpskog glumišta.

Foto: Milena Anđela

- Sa nevericom i tugom sam prihvatio vest da nas je napustio jedan od naših najboljih i najcenjenijih glumaca, Ivan Bekjarev. Srpsko glumište je njegovim odlaskom izgubilo velikana koji je svojim maestralnim ulogama u kinematografiji, pozorištu, ali i u našim životima, ostavio neizbrisiv trag. Čast je bilo poznavati, razgovarati i pratiti rad i stvaralaštvo ovog vrsnog umetnika. Izražavam svoje iskreno saučešće porodici i prijateljima gospodina Bekjareva. Neka mu je večna slava i hvala – rekao je Cvetanović u izrazima saučešća koji su objavljeni na zvaničnoj internet prezentaciji grada.

Članovi filmske ekipe „Bilo jednom u Srbiji“ koji su, tokom snimanja filma, bili u kontaktu sa poznatim glumcem su testirani na virus korona, a ubrzo potom je saopšteno da su svi dobili negativan nalaz svojih uzoraka.

Pogledajte više