DA ODGOVORI BRŽE STIGNU: Održana prva sednica Komisije za predstavke Skupštine grada

Z. GRUMIĆ

08. 10. 2020. u 07:55

KOMISIJA za predstavke i predloge u novom sazivu Skupštine grada Novog Sada nastaviće ustaljenu praksu prijema građana svake prve srede u mesecu a ukoliko se za to ukaže potreba, biće omogućeno da Novosađani svoje žalbe, pritužbe ili druge sugestije iznose Komisiji i dva puta mesečno.

Foto Z. Grumić

To je na jučerašnjoj prvoj sednici tog skupštinskog tela istakla Jelena Crnogorac, predsednica Komisije koju sačinjavaju predstavnici svih odborničkih grupa u novosadskom parlamentu.

- Nastojaćemo da građani što manje čekaju na prijem u Skupštini a posebno da što brže dobiju odgovore od nadležnih na svoje žalbe, molbe sugestije, predloge... - izjavila je za "Novosti" Jelena Crnogorac, odbornica SNS, koja je na čelu komisije zamenila Marka Jovanovića, predsednika u prethodnom skupštinskom sazivu, takođe naprednjaka.

Foto Z. Grumić

Ona će, kako je dodala, predložiti svojim kolegama, članovima komisije, da sednice održavaju jednom nedeljno kako bi na pristigle predstavke u pisanoj formi odgovorili u što kraćem vremenskom roku, odnosno prosledili ih javno-komunalnim preduzećima, ili drugim institucijama, ustanovama ili organima koji su nadležni za rešavanje navedenih problema građana.

Pogledajte više