GRUPA I U KRUPNJU: Srpski sindikat policije širi mrežu

V. Mitrić

23. 09. 2020. u 15:20

SINDIKAT srpske policije, čiji je predsednik Lazar Ranitović, policajac iz Užica, nastavljajući da širi mrežu po Srbiji, dobio je 30 odsto članova među zaposlenim u Policijskoj stanici u Krupnju, gde je osnovana sindikalna grupa, koju je posetili Željko Blagojević i Radenko Cvejić, istaknuti aktivisti SSP.

Foto: V. Mitrić

Za početak Cvejić i Blagojević su, u ime SSP, darovali sindikalnoj grupu LCD televizor, koji treba da im upotpuni radni prostor. Predstavnici regionalnog centra SSP Šabac čestitali su izabranom oredsedniku sindikalne grupe, Đorđu Đukiću, na izboru i poželi uspeh i radu.

- Borba za puna prava zaposlenih i poštovanje svih normi prafesionalnog rada ono su što se prvenstveno očekuje – rekli su predstavnici SSP u Krupnju.

– Borićemo se, ako bude trebalo, svim legalnim načinima, ako bude pritisaka za članstvo u bilo koji sindikat.To treba da bude na dobrovoljnoj osnovi, kako radi SSP, koji ima sve više pristalica i u ovom delu Srbije, na području PU Šabac, ali i stanica granične policije. Nismo tu da nudimo velika obećanja, već smo zato da se zalažemo za sve ono što je realno i, naravno, što je u skladu sa zakonom, što je svetinja naše službe.

Pogledajte više