NOVOSADSKA RAZMENA KNJIGA: U KS "Eđšeg" u nedelju, 5. novembra

Lj.P.

03. 11. 2023. u 14:42

U KULTURNOJ stanici "Eđšeg", u nedelju, 5. novembra od 14 do 19 časova održaće se 18. Novosadska razmena knjiga, aulaz je slobodan.

FOTO: Plakat

Kao i svaki put, knjige koje učesnici donesu menjaće za "prerazmišljone" - kupone koje mogu potrošiti na knjige koje su već drugi doneli. U zamenu za jednu knjigu iz svoje biblioteke, svi će moći da dobiju najmanje po jednu knjigu iz biblioteke Prerazmišljavanja, prateći utvrđeni sistem bodovanja istaknut na prijemnom pultu.

Od 14 do 19 časova je trampa knjiga, a u isto vreme je i izložba "stvari ispale iz knjige", od 15 do 19 časova biti čajanka, a od 17 do 19 časova izložba kluba kreativnog čitanja.

Studenti koji su ove godine upisali fakultet u Novom Sadu, uz indeks dobijaju 10 prerazmišljona dobrodošlice, a oni koji već u studentskoj knjižici imaju šesticu i desetku, tokom celog događaja imaju besplatnu kafu ili čaj, po izboru.

Specijalni gost 18. Novosadske razmene knjiga je inicijativa "Knjigom do osmeha", na čijem štandu se knjige mogu "kupiti" humanitarnim SMS-om. 

Pogledajte više