GRADONAČELNIK NOVOG SADA SASTAO SE SA V. D. DIREKTORA ELEKTRODISTRIBUCIJE SRBIJE: Pojačan rad na vraćanju napajanja strujom

Z. GRUMIĆ 24. 07. 2023. u 11:24

NAKON saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koja su oštetila dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije će u toku današnjeg dana intenzivno obavljati radove na terenu kako bi prioritetno bilo uspostavljeno napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na celokupnoj teritoriji Grada Novog Sada.

Foto:

To je saopšteno iz kabineta gradonačelnika Milana Đurića, koji se rano jutros sastao sa vršiocem dužnosti direktora Elektrodistribucije Srbije Bojanom Atlagićem sa kojim je razgovarao o problemima u napajanju električnom energijom na teritoriji Grada Novog Sada, nastalim tokom olujnog nevremena prošle sedmice.

- Molimo sve naše sugrađane za strpljenje i razumevanje u odnosu na okolnosti u kojima se Novi Sad našao usled posledica olujnog nevremena, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom.

Posebne telefonske linije koje je Grad obezbedio (021/4882- 777 i 064/8448-706) sada su u funkciji prijave problema i nedostataka u napajanju električnom energijom.

- Apelujemo na sugrađane da se na pomenute brojeve telefona jave dežurnim licima u periodu od osam do 20 časova, kako bi nedostaci bili evidentirani i u najkraćem mogućem roku otklonjeni.

Grad Novi Sad će sve svoje kapacitete usmeriti na podršku Elektrodistribuciji Srbije kako bi sva domaćinstva u najkraćem roku dobila električnu energiju, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu, navedeno je u saopštenju.

Pogledajte više