UVODE SE CELODNEVNE AUTOBUSKE VOŽNJE DO KUPALIŠTA: Na zahtev građana u Zrenjaninu (FOTO)

Bogoljub Grujić 19. 07. 2023. u 15:06

NA zahtev brojnih građana koji nemaju sopstveni prevoz, grad Zrenjanin u saradnji sa gradskim autobuskim prevoznikom, od petka, 21. jula, uvodi celodnevne autobuske linije do popularnih i posećenih kupališta Peskara i Tisa, kod Žabaljskog mosta.

grad Zrenjanin

Do banatske Kopakabane, kako mnogi nazivaju peskovitu plažu na kupalištu Peskara, radnim danima od 6 do 15 časova će na redovnoj trasi saobraćati linija br. 4 Mužljanska kolonija - Fabrika stanica, a od 15 do 20 časova i linije 5 i 6, dok će u danima vikenda, sa redovnim terminima polaska saobraćati linija br. 6.

Od petka, 21. jula, uvode se i polasci do izletišta Tisa kod Žabaljskog mosta, i to sa polascima od glavne autobuske stanice u terminima od 10, 15 i 19.30 časova.

- Linija će koristiti redovna autobuska stajališta duž magistrale, zaključno sa poslednjim stajalištem u naselju Bagljaš, a povratak sa Tise je u 16 i 20 časova, uz cenu od 150 dinara u jednom pravcu - poručuju iz gradskog autobuskog preduzeća, uz napomenu da svi koji imaju povlašćene godišnje autobuske karte, učenici, penzioneri, osobe sa invaliditetom i ostali nemaju nikakvu obavezu plaćanja karte.

Pogledajte više