OMAŽ IVANU SAMARDŽIĆU: Održan memorijalni turnir

Vladimir Mitrić 24. 04. 2023. u 07:00

U ČAST mladom diplomiranom inženjeru Ivanu Samardžiću, koji je nesretnim slučajem, izgubio život pre godinu dana, na igralištima Šumarskog fakulteta, čiji je bio jedan od najboljih studenata, održan je prvi memorijalni turnir njemu u čast.

Foto .V.,Mitrić

Takmičilo se u malom fudbalu i stonom tenisu.Učestvovalo je 12 ekipa koje su činile Ivanove kolege sa fakulteta i iz JP „Srbijašume“ kao i Udruženja „Naša Drina“, čije je bio zapažen aktivista.

Početni udarac su izveli generalni direktor „Srbija šuma“ i Ivanov otac, Mile Samardžić.Na Ivana, kao sjajnogmladića. Stručnjaka, studenta i borca za čovekovu sredinu podsetio je profesor dr Branko Stajić, dekan Šumarskog fakulteta.

Najuspešnijim ekipe nagrade je uručila Ivanova sestra Maja Samardžić, izrađavajući zahvalnost za ovaj omaž u čast njenog brata, koji je, kako kažu učesnici turnira, bio i uzdanica i primer drugima, posebno mladima. Zato će ovaj turnir postati tradicionalan. Pobedili su, kako kažu, svi jer su se, na lep način setili tog gorostasa od mladića kakav je bio Ivan.

Pogledajte više