POHOD NA CRNI VRH NAJBOLJIH SRPSKIH RVAČA: Održan je seminar za trenere (FOTO)

Bogoljub Grujić 29. 01. 2023. u 16:10

NA Divčibarama, u hotelu Crni vrh, gde se na zimskim pripremama nalaze najbolji rvači, reprezentativci Srbije, kojima uspešno sparinguju mladi rvači šampionske ekipe Proletera iz Zrenjanina, održan je seminar za trenere, u organizaciji Rvačkog saveza Srbije.

Rvački klub Proleter

Na seminaru, sjajno organizovanom, sa puno pokaznih elemenata i taktičko tehničkih detalja, prisutni treneri mogli su da čuju i upoznaju se sa najnovijim detaljima savremenog treninga i psihofizičkim pripremama vrhunskih rvača, spremnih za najveća ostvarenja na svetskom i evropskom nivou.

- Sjajna prilika za sve stručnjake i trenere i raduje me što su se u ovolikom broju odazvali seminaru - naglasio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije, uz napomenu da na Divčibarama najbolji srpski rvači, imaju idealne ualove za zimske pripreme.

Da je prvi čovek našeg trofejnog sporta potpuno u pravu, primerom povrđuju mladi rvači šampionske ekipe Proletera iz Zrenjanina, koji su odlični sparing partneri reprezentativcima Srbije.

- Malo na snegu, više u sali i teretani, a ostane vremena i za bazen i usluge Spa centra ovog fenomenalnog hotela sa odličnom hranom i veoma ljubaznim zaposlenim radnicima i menaddžmentom hotela - uglas poručuju treneri Proletera i reprezentacije, Vojislav Trajković, Đorđe Miolski i Dušan Popetru, uz napomenu da u trening mečevima sa najboljim majstorima strunjače, golobradi mladići stiču neprocenjivo iskustvo.

- Mladi reprezentativac Srbije, uzrasta U17 Branko Đukić, proglašen je za najboljeg mladog rvača Srbije i to je veliko priznanje za njega i klub - dodaje Vojislav Trajković, ističući da je uz nisku bisera, budućnoat srpskog rvanja.

Pogledajte više