NESTVARNA SCENA KOD KIKINDE: Automobil završio u kanalu

R. Š. 20. 01. 2023. u 15:10

Na putu od Kikinde prema Ruskom Selu danas je automobil ponovo sleteo u kanal, kao što se to dogodilo i pre devet dana, na putu prema Bašaidu. Na sreću vozač nije teže povređen, kao ni u prethodnom slučaju.

Foto: AMSS

U Kikindi su se danas dogodile dve ozbiljnije saobraćajne nezgode, ali uzrok nije sneg koji je danas pao prvi put ove zime. Jedna je bila pre podne u gradu, a druga nekoliko sati kasnije na otvorenom putu prema Ruskom Selu, kada je automobil sleteo u kanal.

- Petnaestak minuta pre 13 sati, sa puta od Kikinde prema Ruskom Selu u kanal je sleteo automobil „škoda oktavia“ koji je vozio 30-godišnji muškarac. Automobil je kikindskih registarskih oznaka. Vozač nije životno ugrožen, ali je je prebačen u bolnicu na pregled. Uzrok nezgode se utvrđuje – potvrđeno nam je u policiji.

Još pre podone, nešto pre 11 sati, na uglu Nemanjine i Prizrenske ulice, zbog neustupanja prvenstva prolaza, sudarila su se dva automobila, „ford“ niških registarskih ozbaka i „mazda“ kikindskih registracija.

- Automobil niških oznaka nije poštovao prvenstvo prolaza. I u ovoj nezgodi, kao i pre nekoliko večeri, oštećen je ulični hidrant. Oba vozača i jedan putnik su prebačeni u bolnicu na pregled, ali niko nije životno ugrožen – rečeno nam je u kikindskoj policiji.

Osim ovih, bilo je još nekoliko manjih saobraćajnih nezgoda, iako je na putevima bljuzgavica, pošto se sneg koji pada od jutros, odmah topi. Izgleda, ipak, da mnogi vozači ne prilagođavaju vožnju trenutnim uslovima na putu.

PONAVLjANjE GREŠAKA

Upozoravajuća nezgoda dogodila se pre devet dana kada je, u jutarnjim satima, automobil „hyundai i 20“, koji se kretao iz Kikinde prema Bašaidu, a u kojem su bili mladi supružnici sa bebom od nekoliko meseci, takođe sleteo u kanal. Prava je sreća da niko od njih troje nije zadobio teže povrede, iako se vozilo prevrnulo. Beba je čak ostala nepovređena. Vazdušnin jastuci su zaštitili putnike.

Pogledajte više