PRIJEM ZA BRONZANOG KOŠARKAŠA I TENISKOG ŠAMPIONA SRBIJE: Gradonačelnik Zrenjanina ugostio mlade sportiste

Bogoljub Grujić 22. 08. 2022. u 12:32

GRADONAČELNIK Simo Salapura ugostio je dvojicu mladih, uspešnih sportista iz Zrenjanina, mlade reprezentativce Srbije, košarkaša Marka Šarenca i tenisera Zorana Ludoškog.

Foto: grad Zrenjanin

Talentovani 207 cm visok Marko Šarenac, od prošle godine član KK Crvena zvezda, nedavno je na Evropskom prvenstvu u turskom Izmiru, sa mladom selekcijom Srbije, osvojio bronzanu medalju.

- Moram reći da je to bilo i očekivano, vredno smo radili i pripremali se naporno. Zadovoljan sam svojim učešćem jer sam se pokazao u najboljem svetlu i igrao odlično. Sledeće godine očekuje nas Svetsko prvenstvo u Mađarskoj, a nastup u reprezentaciji je za mene čast, jer svaki dečak sanja da igra u reprezentaciji - uz zahvalnost gradonačelniku na prijemu, istakao je Šarenac. 

Mladi Zoran Ludoški je šampion Srbije i juniorski reprezentativac koji je osvojio značajna priznanja, a nedavno je briljirao na juniorskom ITF turniru u nemačkom mestu Reningenu.

- Bio je to jedan od najjačih turnira, dao sam sve od sebe i igrao na najvišem nivou – dodao je Ludoški, uz napomenu da se pripremao u rodnom gradu i da ga očekuje još niz jakih turnira u Srbiji i nastup u Egiptu.
 

BONUS VIDEO:

SOKAKOM POTEKLI POTOCI PIVA: Počinje tradicionalna manifestacija u Zrenjaninu

Pogledajte više