SELO DESIĆ DOBIJA NOV DRUM I DVE ULICE: "Nastavljamo sa ulaganjem u putnu mrežu u našem kraju"

V. Mitrić

19. 05. 2022. u 19:28

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je Orašac, gde je u toku asfaltiranje puta dužine od 1,9 kilometara, za koje je gard, iz lokalne kase, spremio 16,5 miliona dinara Vrednost ovi radova je 16,5 miliona dinara. Izvođač radova je preduzeće ,,Jugokop-Podrinje”.

Foto: V. Mitrić

Dr Pajić kaže da je Šabac,“ pored toga što je jedan od privredno najrazvijenijih gradova u našoj zemlji, zaslužuje da, sa svim svojim mesnim zajednicama, bude i jedan od najuređenijih gradova u Srbiji, a da stabilan i racionalno raspoređen gradski budžet, kao i saradnja sa svojom države to i omogućavaju“.

- Nastavljamo sa ulaganjem u putnu mrežu u našem kraju - naglašav Pajića. U ovom selu nov asfalkt čpored puta dobijaju u dve ulice. Cilj nam je ravnomeran razvoj i bolji život svih sugrađana. Radimo na tome da ljudima koji žive na selu omogućimo što kvalitetnije uslove kako bi ostali na svojim imanjima i doprineli razvoju celog kraja. Sezona radova novih puteva je u punom jeku i očekuje nas još mnogo posla do njenog završetka. Osmesi i zadovoljstvo naših meštana iz Orašca najbolji su pokazatelji našeg rada. Želimo da nijedna mesna zajednica ne bude zapostavljena.

Pajić dodaje da će nakon Orašca, nov asfalt dobiti i meštani Mrđenovca i Desića.

Radosav Stanić, meštanin Orašca istakao je da je ovaj put od velikog značaja za sve meštane jer vodi do škole, crkve, ambulante, pošte, mesne kancelarije.

- Meštani Orašca koriste ovaj put, ali i meštani okolnih sela Kormana, Žabara, Mišara, Orida. Do sada smo od Gradske uprave dobijali samo povremeno nasipanje šljunka i bila je prašina. Tolike godine smo bili u prašini, a samo smo osam kilometara udaljeni od centra Šapca. Zahvaljujem se Gradskoj upravi, gradonačelniku Šapca doktoru Aleksandru Pajiću, izvođaču radova i svima koji su doprineli da nam se put asfaltira - rekao je Radosav Stanić. 

Pogledajte više