JEDANAESTICE PRIVREMENO MENJAJU TRASU: Radovi u ovim ulicama do 5. aprila

Lj. P. 04. 04. 2022. u 10:27

ZBOG izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u ulicama Jovana Cvijića i Jaše Ignjatovića u Novom Sadu, autobusi koji saobraćaju na linijama 11A i 11B, danas 4. aprila, i u utorak, 5. aprila, privremeno menjaju trasu.

Lj.P.

Linija 11A - od raskrsnice Kosovska/Pavla Stamatovića autobusi će skretati levo u Ulicu Pavla Stamatovića, nastavljati Almaškom ulicom do Temerinske ulice, zatim desno ulaziti u Temerinsku ulicu do Partizanske ulice, levo u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu do Bulevara Jaše Tomića, odakle će saobraćati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase linije broj 11A koristiće se privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 11 i redovno stajalište Temerinska/Gundulićeva.

Linija 11B - od raskrsnice Kisačka/Jovana Cvijića autobusi će saobraćati pravo Kisačkom ulicom do Temerinske ulice, skretati levo u Temerinsku ulicu, desno u Almašku ulicu, zatim Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske ulice, desnim skretanjem ulaziti u Kosovsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase linije broj 11B koristiće se privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 14.

Pogledajte više