VRŠAC IZABRAO NAJBOLJE SPORTISTE: Bokserki Sandri Maran i fudbaleru Aleksandru Lazevskom najviša priznanja

Jelena J. Baljak 24. 02. 2022. u 16:50

Svečana dodela priznanja najboljim vršačkim sportistima i ekipama u 2021. godini održana je sinoć u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra „Milenijum“.

Grad Vršac

Nagrade za najboljeg seniora i seniorku otišle su u ruke kapitena OFK „Vršac“ Aleksandra Lazevskog i bokserke BK „Gard“ Sandre Maran. Takođe, njen trener Stevo Pavlović proglašen je za najboljeg trenera godine.

Najbolja ženska ekipa je Streljački klub „Uljma“, a specijalno priznanje uručeno je i ženskom timu KK „Vršac“. Najbolja muška ekipa je OFK „Vršac“, dok je Tekvondo klub „Eurošped“ proglašen najboljom ekipom uopšte.

Stonoteniska akadamije „Milenijum“ iznedrila je najboljeg juniora Dušana Vezmara i najboljeg pionira Stefana Radojičića.

I Džudo klub „Lokomotiva“ je imao dva najbolja predstavnika u juniorskoj i pionirskoj selekciji, ali u ženskoj konkurenciji. To su Tara Đekić i Marija Tanackov.

Najbolji kadet je Vuk Mihajlović iz Eurošpeda, a kadetkinja Romana Putnik iz Stonoteniskog kluba „Jedinstvo“ iz sela Vlajkovac. Oboje su osvojili medalje za Srbiju na Školarijadi u Beogradu.

Nagrade su uručene i mladim nadama, posthumno velikom sportskom radniku Vladanu Majstoroviću Vlasti, kao i Košarkaškom savezu Srbije za organizaciju Kupa „Milan Ciga Vasojević“ u Vršcu.

Pogledajte više