IMENA NAJBOLJIH UČENIKA NA BILBORDIMA: Udruženje za promociju društvene odgovornosti u Novom Sadu

S. B. 21. 01. 2022. u 15:56

UDRUŽENjE za promociju društvene odgovornosti u Novom Sadu i ove godine nastavlja projekat “Učim+Znam=Vredim“ čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola.

UZV

Tako je i najfrekventniji novosadski, Bulevar oslobođenja, ulepšan bilbordima sa imenima 43 učenika generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada u prošloj školskoj godini.

- U godini u kojoj Novi Sad nosi titulu „Evropska prestonica kulture“, taj projekat pokazuje da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kao što je to već decenijama – kaže Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti. On ističe da je situacija u vezi sa pandemijom koronavirusa uticala na to da, umesto fotografija, budu istaknuta imena učenika na bilbordima, ali da je i to način da se Novosađani i svi koji dođu u Srpsku Atinu upoznaju sa šampionima znanja novosadskih škola.

- Čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, zahvaljujemo se njihovim školama i Gradskoj upravi za obrazovanje na saradnji. Akcija „Učim+Znam=Vredim“ nastaviće i dalje da se bori za promociju uspeha mladih i hvala svima koji nas u tom nastojanju podržavaju- kaže Savanović.

Pogledajte više