POSAO ZA 52 LJUDI: Kadrovski plan zapošljavanja u gradskim upravama Čačka

V. I.

30. 12. 2021. u 14:36

PREMA kadrovskom planu o zapošljavanju u gradskim upravama za 2022. godinu, predviđeno je novo zapošljavanje u lokalnoj administraciji, i to na raznim pozicijama ukupno 52 ljudi.

Foto: V. I.

Nova zapošljavanja planirana su u upravama za finansije, urbanizam, društvene delatnosti, lokalni ekonomski razvoj, lokalnu poresku administraciju, inspekcijski nadzor, u okviru koje funkcioniše i Komunalna milicija, opšte i zajedničke poslove, kao i službama za budžetski inspekciju i internu revizuju.

– Plan je sačinjen prilično ambiciozno u odnosu na dosadašnje, zbog potreba rada u gradskim upravama i službama, ali on ne predstavlja i automatsku mogućnost za novo zapošljavanje, pošto je i dalje na snazi postupak racionalizacije broja zaposlenih u gradskoj administraciji i javnom sektoru, tako da ovaj kadrovski plan podrazumeva samo mogućnost za traženje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje od Vladine Komisije za davanje saglasnosti – rekao je Nebojša Bežanić, načelnik Uprave za opšte i zajedničke poslove.

Pogledajte više