PROVOD ZA SVE UKUSE: Bogat zabavni program u Vrnjačkoj Banji za novogodišnje praznike

G. ĆIROVIĆ 24. 12. 2021. u 12:29

UKOLIKO ne bude nekih promena zbog epidemioloških mera, za novogodišnje praznike u Vrnjačkoj Banji biće upriličen bogat zabavni program kakav i dolikuje renomeu prestonice domaćeg kontinentalnog turizma.

Opština Vrnjačka Banja

U okviru takozvane „Vrnjačke bajke“ na Trgu kulture u centru Vrnjačke Banje program će 31. decembra početi već u podne druženjem sa Deda Mrazom, uslediće koncert ovdašnjih rokera „Lokomoušn“ u 20 sati, potom će sat kasnije nastupiti Aleksa Perović, dok će Vrnjčani i njihovi gosti novu, 2022. godinu dočekati sa legendarnom Ribljom čorbom i vatrometom tačno u ponoć.

I prvog dana u novoj godini nastavlja se „Vrnjačka bajka“, a za dobro raspoloženje u večernjim satima pobrinuće se Trubački orkestar Dejana Jevđića i Mira Škorić.

Za nedelju, 2. januar, na istom mestu najavljeni su koncerti hora „Abrašević“, potom lokalnih rok grupa, Akapulko benda i Miroslava Ilića kao zvezde večeri.

- Pripremljen je bogat program bukvalno za sve ukuse koji će trajati tri dana i verujem da će naši meštani, kao i brojni gosti uživati – kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Pogledajte više