KADROVSKE PROMENE NA SEDNICI SO PARAĆIN: Imenovano više direktora i v.d. direktora javnih preduzeća i ustanova

Zorana Rašić 22. 10. 2021. u 18:16

OSIM donete odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Paraćin u Industrijskoj zoni „Zmič“ radi izgradnje objekata, odbornici lokalnog parlamenta u gradu na Crnici na poslednjoj sednici bavili su se najviše kadrovskim rešenjima.

Foto Z. Rašić

Aleksandra Antić, diplomirana pravnica, imenovana je za direktora Centra za socijalni rad na period od četiri godine, nakon što je prethodno razrešena funkcije vršioca dužnosti u istoj ustanovi. Takođe, Saša Radisavljević, profesor fizičke kulture i dosadašnji v.d. direktora SRC „7. jul“, glasovima skupštinske većine dobio je četvorogodišnji direktorski mandat u toj sportskoj ustanovi.

Usledilo je i više rešenja o razrešenju i imenovanju vršilaca dužnosti direktora zbog isteka perioda na koji su imenovani. Dosadašnji v.d. direktora Direkcije za izgradnju Marko Jelenić , po struci master inženjer zaštite na radu, razrešen je te funkcije, pa imenovan za v.d. direktora JKP „Paraćin“. Prethodno je funkcije u JKP zbog isteka mandata razrešen Dragan Aksentijević.

Za novog v.d. direktora Direkcije za izgradnju imenovan je Dejan Stojković, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije.

Iz istog razloga - zbog isteka mandata, i Jelena Vidosavljević, profesorka razredne nastave, razrešena je funkcije v.d. direktora Doma omladine, a imenovan Marko Milovanović, profesor istorije.

Pogledajte više