DEVET LINIJA MENJA TRASU: Od 18. do 20. septembra izmenjen saobraćaj u Petrovaradinu zbog festivala knjiga

Lj.P.

17. 09. 2021. u 16:09

U SKLADU sa rešenjem novosadske Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 6 časova 18. septembra do 5 časova 20. septembra privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64.

Foto: N.Karlić

Zbog zabrane saobraćaja u petrovaradinskoj Beogradskoj ulici u vreme održavanja  manifestacije „Podgrađe Booktown“ u okviru „Kaleidoskopa kulture“, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

  • Iz smera iz Novog Sada, autobusi će posle Bulevara Mihajla Pupina i prelaska Varadinskog mosta  skretati desno i saobraćati prema drumsko-železničkom mostu, odnosno do Reljkovićeve ulice i Preradovićeve ulice i dalje nastavljati redovnim trasama kretanja.
  • U smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, drumsko-železničkim mostom, Venizelisovom ulicom do Beogradskog keja, Trgom neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama kretanja.
  • Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta nakon skretanja desno sa Varadinskog mosta na keju Skojevaca, u Reljkovićevoj ulici 39 i 42A, te u Preradovićevoj ulici naspram broja 47.

BONUS VIDEO - CARSKA BARA: Zaštićeni rezervat nedaleko od Zrenjanina čuva 239 vrsta ptica

 
Pogledajte više