SRBIJA UZ SVOJ NAROD: Petković danas na Kosovu i Metohiji

D. Z.

20. 08. 2021. u 08:20

DRUGOG dana posete Kosovu i Metohiji, u petak, 20. avgusta, u 10 sati, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obići će Univerzitetski centar u Kosovskoj Mitrovici.

Foto Tanjug

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za KiM, u 12 sati Petković će u Gračanici, u zgradi Opštine, održati sastanak sa čelnicima Srpske liste i političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

U 13.15 sati, u selu Slivovo nedaleko od Gračanice na području opštine Priština, u kome danas ima 11 srpskih kuća i 38 stanovnika, direktor Kancelarije za KiM posetiće porodicu Srboljuba Perića, kome će uručiti motokultivator sa priključcima, obezbeđen od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju, preko Programa za poljoprivredu i ekonomski razvoj.

U 14.30 sati, u selu Novi Badovac – opština Gračanica, direktor Petar Petković obići će tročlanu, socijalno ugroženu porodicu Maksimović, za koju je Kancelarija za Kosovo i Metohiju izdvojila materijalna sredstva za završetak radova na započetoj kući.Sve aktivnosti direktora Kancelarije za KiM biće sprovedene uz poštovanje epidemioloških mera.

Pogledajte više