SPEKTAKL UZ POSEBNE MERE: „Lavfest“ od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji

G. Ć.

19. 07. 2021. u 13:02

PETNAESTI po redu muzički festival „Lavfest“ biće održan od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a posetioce na ukupno pet bina očekuju nastupi brojnih poznatih imena svetske i domaće, uglavnom, tehno i elektro muzičke scene.

Foto: Lavfest

Po rečima organizatora, festival je spreman da bezbedno i sigurno dočeka posetioce iz celog sveta, a spektaklu će moći da prisustvuju svi koji imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti kovid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati.
U cilju stvaranja najbezbednijih uslova unutar festivalskog prostora, za sve sa kupljenim trodnevnim kompletom ulaznica  „Lavfest“ je omogućio besplatno antigensko testiranje. Test će se obavljati u vrnjačkoj sportskoj hali uz odštampanu Regular ili VIP ulaznicu za festival i lični dokument.
Osim toga, antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od 490 dinara uz kupljenu kartu, biće omogućeno i u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju.

Pogledajte više