OSVEŽENJE DIREKTNO IZ BUNARA: Novosadsko JKP "Vodovod i kanalizacija" postavilo privremene česme na nekoliko lokacija u gradu

S.B.

26. 06. 2021. u 14:31

DEŽURNE ekipe novosadskog javnog komunalnog preduzeća JKP "Vodovod i kanalizacija" su i ove godine postavile trajne i privremene česme na nekoliko najfrekventnijih lokacija u gradu, na kojima Novosađani mogu da se rashlade u ovim vrelim danima.

Foto: JKP "Vodovod i kanalizacija"

Juče i danas potekla je voda iz česmi u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 24, u Ulici kralja Aleksandra 4, kao i na Sunčanom keju, kod košarkaškog terena, kod pristana i kod Doma vojske Srbije, dok je na Keju žrtava racije, česma postavljena kod spomenika "Porodica". U Limanskom parku česme su postavljene kod skejt parka kao i kod dečjeg igrališta i u Ulici Ive Andrića i Bulevaru cara Lazara.

Takođe, česma je postavljena na Kružnom toku kod Instituta za kardiovaskularne bolesti u Ulici Branislava Bukurova i u naselje Bocke, u Trešnjinoj ulici.

- Apelujemo na sve građane da ne lome postavljene česme i da ih nakon upotrebe obavezno zatvaraju. Jer, u suprotnom, pričinjavaju veliku štetu kako našem preduzeću i Novom Sadu, tako i Novosađanima zarad kojih su i postavljene da bi se osvežili u ovim toplim danima – kažu u JKP "Vodovod i kanalizacija".

Pogledajte više