VRANJANCI TRAŽE SPAS OD VRUĆINE: Na jednom bazenu počelo kupanje, na drugom u toku pripreme

J.S.

25. 06. 2021. u 07:35

ZEZONA kupanja na bazenima u Vranju počela je sa vrelim danima. Najpre je za kupače otvoren Jumkov bazen, gde je juče prvog dana bilo oko 1000 kupača, dok bazen kod Sportske hale počinje sa radom1. jula.

Foto: J. S.

Na Jumkovom bazenu na dan otvaranja ulaz je besplatan za sve kupače., a od danas dnevna karta za odrasle staje 200 dinara, dok posle 15 časova cena ulaznice iznosi 100 dinara.  Za decu do 10 godina ulaz košta 100 dinara, dok je za decu do 3 godine ulaz besplatan. Za radnike "Jumca" i članove njihovih porodica, sa propusnicom je takođe besplatan ulaz. Radno vreme bazena je od 10 do 18 sati.

Foto: J. S.

Na bazenu kod Sportske hale u Vranju u toku su  pripremni radovi za početak ovogodišnje sezone kupanja, kaže Boban Mladenović direktor Javne ustanove „Sportski objekti“. Sezona kupanja prema njegovim rečima trebalo bi da počne 1. jula, jer se čekalo  stručno mišjenje epidemiologa Zavoda za javno zdravlje, kao i preporučene mere prevencije. Cena dnevne ulaznice na ovom bazenu iznosi 200 dinara, i ne odnosi se na decu mlađu od pet godina, za koje je ulaz besplatan.

Pogledajte više