PONOVO RADI BAZEN U ZRENJANINU: Za vikend besplatan ulaz

B. Grujić

17. 06. 2021. u 20:13

SEZONA za kupače na otvorenom gradskom bazenu u Zrenjaninu, zvanično počinje u subotu, 19. juna, najavljeno je prilikom posete zamenika gradonačelnika Zrenjanina, Saše Santovca ovom rekreativno-sportskom objektu, na kojem su obavljeni svi neophodni radovi i pripreme.

Foto: Grad Zrenjanin

- Grad Zrenjanin je u proteklom periodu uložio sredstva u uređenje kupališta Peskara i Gradskog bazena, zbog toga što želimo da našim sugrađanima ponudimo mogućnost da dođu na ova mesta i da se tokom toplih letnjih dana osveže, druže i uživaju u svom gradu – istakao je Santovac, uz napomenu da je kupališna sezona na kupalištu Peskara zvanično počela 1. juna i da će grad Zrenjanin i ove godine najuspešnije učenike nagraditi besplatnim ulazom na bazen.

Foto: Grad Zrenjanin


  - Sprovodićemo određene protivepidemijske mere, bazen će moći da primi hiljadu kupača, a na ulazu će građanima biti merena telesna temperatura i prolaziće kroz dezobarijeru – naglasio je Bojan Mijatov, direktor Javne ustanove Sportski objekti, uz napomenu da će ovog vikenda ulaz na bazen biti besplatan, a da cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prethodni period i iznose 170 dinara za odrasle i 80 dinara za decu, dok je za mališane ispod pet godina ulaz besplatan.

Pogledajte više