ODRŽAN TENISKI TURNIR NEGOTIN 2021: Staša nadigrala momke

S.M.J.

26. 04. 2021. u 16:43

NA Teniskom turniru Negotin 2021. Boranka Staša Srbulović, jedina dama među teniserima osvojila je prvo mesto u konkurenciji od 12 takmičara.

FOTO: S.M.J

Staša Srbulović, članica Teniskog kluba Bor, reprezentacije gluvih Srbije i Vilson tima od samog starta Teniskog turnira Negotin 2021. sigurnom igrom, odličnom koncentracijom diktirala je tempo protivnicima. 

Ova teniserka, pritom i jedina dama na turniru na putu do finala savladala je Aleksandra Puškareva, Zorana Jovanovića, a u polufinalu i prošlogodišnjeg pobednika Nikolu Stanojevića.

Finalni meč, iako je, čini se, Staša Srbulović rutinski došla do pobede nad Milošem Perićem, članom Teniskog kluba AS Timok u Zaječaru sa  6:2, 6:2 pokazao je svu lepotu "belog sporta" i obilovao više nego dobrim potezima oba igrača.

U prva četiri najbolja igrača turnira našla su se i dvojica Negotinaca, Nikola Stanojević i Mladen Krčobić.

- Drago nam je da je sezona tenisa počela u Negotinu i da su deo ovog turnira bili igrači kakvi su Staša i Miloš. Verujemo da je to tek početak i da će aktivni teniseri iz celog našeg regiona tek biti deo negotinske priče o tenisu. U ovom trenutku u toku su pripreme pred početak treće Teniske lige opštine Negotin od koje, takođe, očekujemo kvalitetan tenis u prvom redu, ali i jednu konstruktivniju priču vezanu i za osnivanje negotinskog teniskog kluba - kaže Marko Bulatović, jedan od organizatora turnira.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više