NAJJAČI UDARAC NA ĐOKOVIĆA: Nije imao hrabrosti, pobegao je, to je kao kad ostavite devojku preko mejla

Novosti online 08. 09. 2020. u 09:52

Nastavlja se trka za i protiv Novaka Đokovića.

Foto AP

Ruku na srce, mnogo je više onih koji osuđuju potez srpskog tenisera koji je nenamerno pogodio lopticom linijskog sudiju.

Poslednja u nizu se javila Martina Navratilova. Amerikanka češkog porekla je i ranije bila poznata kao jedna od onih koja je uvek najstroža prema Novaku i koja retko kada u superlativima priča o Srbinu uprkos njegovoj dominaciji u svetu tenisa. Ona se osvrnula na Đokovićevu poruku preko Instagrama.

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo", počela je Navratilova za "Tennis Channel".

- Okej... Napravio je grešku u deliću sekunde, ali onda je imao vremena da razmisli o svemu i on je pobegao! Nije imao hrabrosti da izađe pred novinare da priča o tome, to je kao izvinjenje bez izvinjenja. Da, naravno da mu je žao što je to uradio, ali je trebalo da ostane da porazgovara sa novinarima", kritikovala je potez Đokovića.

Novak jeste bio u obavezi da se pojavi na konferenciji, ali nije. Čelnici Ju-Es opena su bili u obavezi da progledaju bar malo kroz prste najboljem teniseru sveta, ali nisu... Sve u svemu najveći gubitnik je Novak Đoković, ali nadamo se i Rafael Nadal, jer dobro je poznato kako Srbin igra kada je ljut, a dolazi Rolan Garos, najbolja moguća popravka za Đokovića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više