ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)

Novosti online 19. 04. 2024. u 13:00

Srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Španiji, gde je doputovao nakon što je izgubio u polufinalu mastersa u Monte Karlu.

Foto: Profimedia

Novak Đoković ponovo nije stigao do finala, a ni do titule u 2024. Prošle sedmice je igrao na mastersu u Monte Karlu i došao je do polufinala u kojem je izgubio od Kaspera Ruda.

Ranije ove godine, zaustavljen je u polufinalu Australijan opena, izgubio od Janika Sinera, odnosno u 3. kolu Indijan Velsa u kojem ga je pobedio Italijan Luka Nardi.

Đoković se vratio u Španiju. Tamo je Nole sa svojim timom, gde trenira, ali i igra golf i tako prekraćuje slobodno vreme. Objavio je fotografiju na Instagramu u opisu koje je napisao:

- Vreme za golf! - napisao je Đoković.

Glavno oružje reket zamenio je golf palicom. Makilroj je profesionalni golf igrač iz Velike Britanije. Na čelu liste kao golfer broj jedan proveo je 100 nedelja.

Nole je prošle godine u maju učestvovao na golf turniru u Italiji. Pored toga što je pokazao zavidne veštine, bio je zadužen i za zabavu na terenu.

Publika je uživala na tribinama, dok je najbolji u igri sa lopticom i reketom bio glavni šoumen na zelenom tepihu u Večnom gradu. 

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

Pogledajte više