DOBILA KARTU NA LUTRIJI, SAD ĆE DA SE OBOGATI: Vlasnica reketa Novaka Đokovića sa čuvenog Vimbldona 2011. stavlja vredan rekvizit na aukciju

Novosti online 28. 07. 2023. u 18:16

POBEDA u finalu Vimbldona 2011. i prva kruna u Londonu, bila je od velikog značaja za Novaka Đokovića. Sanjao je o tom trenutku naš as čitav život, a kada mu se ispunio najveći san, od sreće je lansirao reket u tribine. Upravo taj reket, doneće Kordilijio Mekenči, oftamološkinji iz Londona koja ga je uhvatila, najmanje 20 hiljada evra budući da će se uskoro naći na javnoj aukciji.

FOTO: Tanjug/AP

Još zanimljivija je priča da pomenuta gospođa uopšte nije imala unapred kupljene ulaznice za mečeve u Londonu pre 12 godina.

- Karte za Vimbldon te godine sam dobila na lutriji, a onda se posle finalnog meča kući vratila sa reketom kojim je Novak Đoković osvojio turnir. To je bilo zaista fantastično - rekla je Mekenči, vlasnica reketa, za britanske medije.

Iz aukcijske kuće koja će staviti reket na prodaju su poručili da je on sjajno očuvan i da predstavlja sjajnu priliku za kolekcionare da dobiju veoma vredan rekvizit kojem će vremenom cena sve više rasti, a očekuju da će reket dostići cenu od 20 hiljada evra najmanje.

Pogledajte više