KARLOS ALKARAZ ZABRINUO NAVIJAČE! Dve neočekivane stvari pred sam Vimbldon 2023 zbog kojih strepe pristalice mladog Španca

Novosti online 28. 06. 2023. u 17:46

Prvi reket sveta Karlos Alkaraz trebao je da nastupi na egzibicionom turniru u Harlingemu, međutim, ne samo da tamo neće pojaviti, već je otkazao i još jednu pripremu za Vimbldon.

FOTO: Tanjug/AP

Alkaraz je u nedelju u Kvinsu osvojio prvu titulu na travi u karijeri, a u ponedeljak se vratio na prvu poziciju na ATP listi, preuzevši je od Novaka Đokovića.

Međutim, u finalnom meču protiv Aleksa de Minora imao je problema sa mišićem desne noge, zbog čega mu je između dva seta pružena medicinska pomoć. Usled toga je Karlitos doneo odluku da promeni plan priprema pred Vimbldon i ne nastupi u Harlingemu.

Ali, ne samo to.

Trenutno najbolje rangirani teniser sveta je u petak trebalo da igra egzibicioni meč i protiv Austrijanca Dominika Tima, ali je i od toga odustao.

Podsetimo, na turniru u Harlingemu će nastupiti srpski teniser Novak Đoković, koji će u četvrtak u popodnevnim satima igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.


Vimbldon počinje trećeg jula, a titulu brani Đoković. 

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 
Pogledajte više