PONOSNA SAM NA SEBE! Olga Danilović poručuje da je meč protiv Žaber bio samo uvertira u ono što tek sledi

Ponosna sam na ono što sam postigla – poručila je Olga Danilović kada je subotu kasno uveče, povređena, došla na konferenciju za medije posle tesnog poraza od Ons Žaber.

Foto: Goran Čvorović

Emocije su nadvladale, pa se u jednom trenutku rasplakala i stavila ruke među šake, ali se brzo pribrala i vratila vedar duh. Konferencija je, zatim, završena uz osmeh i šalu.

- Ponosna sam strašno na sebe, na ljude oko sebe, na svoju porodicu koja je sa mnom. Prošli smo svašta. Ponosna sam na sve one koji su tu svakodnevno u mom životu i koji veruju u mene, iako ja nisam baš uvek takva – rekla je Olga.

Poručila je, puna optimizma, i da je ovo lepa uvertira za ono što tek sledi.

- Dokazala sam sebi da mogu. Govorila sam to i ranije, ali mislim da je ovaj niz pobeda sada bio jako lep. Drago mi je što sam izašla na teren i uživala u meču. Borila sam se da pobedim, nisam se borila da budem na terenu – naglasila je.

Istakla je da je nametnula svoju igru.

- Bila sam egal s njom. To je nešto zbog čega radim, zbog čega se igraju kvalifikacije, prvo i drugo kolo, da bih došla na ovakav meč i pokazala sebi koliko i šta mogu. I, sebi sam dokazala puno – zaključila je Danilovićeva.

Pogledajte više