SRBIN IZNEDRIO SVETSKU MISTERIJU! Kakvo ovo čudo Novak Đoković ima na Rolan Garosu?! (FOTO / VIDEO)

Novosti online 31. 05. 2023. u 23:18

NOVAK Đoković je iz mnogobrojnih razloga privukao pažnju na sebe tom meča sa Martonom Fučovičem na Rolan Garosu, ali jedan se istakao.

TV Eurosport

Antologijski prvi set duela Đoković - Fučovič "zalepio" je uz TV ekrane i one koji nisu planirali da gledaju taj duel, a kada se ta nestvarna borba okončala, pred početak druge deonice - TV kamera je "uhvatila" izuzetno zanimljiv detalj:


Srpski as na svom telu, na grudnom košu, imao je nešto zalepljeno.


Fotografije ekrana napravljene tom prilikom brzo su obišle svet, a dve su i pred vama:

Dok su se jedni šalili da je Nole "Toni Stark", strip/filmski junak koji ima nestvarnu tehnologiju koja mu omogućava da bude super-čovek, bilo je i mnogo drugih mišljenja, jer je misteriozni "čip" izazvao ogromne polemike.


Za pojedine, to je bio merač nekih bioloških pokazatelja, od šećera, pulsa do drugih važnih detalja, a za neke je to bilo tajno komunikaciono sredstvo sa Goranom Ivaniševićem i ostatkom stručnog štaba, usled čega im se često pred svima i obraćao rečima "Ne čujem vas!".

Evo i snimka trenutka kada je Nole menjao čip/senzor/mikrofon ili šta god to, zapravo, bilo:


Do razjašnjenja ove misterije - ona će baš to i ostati. Tema koja će mnogima "golicati maštu".

Ako vas Novak Đoković zanima, pratite i dalje sve vesti o njemu i tenisu na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Kad se Novak Đoković i Danil Medvedev sretnu na treningu na Rolan Garosu

 
Pogledajte više