NORI PROZVAO ĐOKOVIĆA: Nikad to nisam video u karijeri! Inače, trebalo je on meni da se izvini, a nije

Novosti online 30. 05. 2023. u 22:05

BRITANSKI teniser Kameron Nori uspeo je da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa i umesto da priča o narednom duelu u Parizu, on se dotakao meča sa Novakom Đokovićem u Rimu.

FOTO: Profimedia

Tada je 13. igrač sveta prilikom jednog smeča pogodio Noleta u nogu, iako je srpski as bio leđima okrenut. Prisetio se tog detalja momak iz Johanesburga i istakao je da se odmah izvinio rivalu.

- Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos - rekao je Nori.

Upečatljivo je bilo i da je Britanac pred Đokovićev servis za meč zatražio medicinski tajm-aut.

- Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo.

Podsetio je i da je meč kasnio 13 minuta, a zbog toga nije dobio izvinjenje od Novaka.

- Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli - zaključio je Nori.

Đoković će sutra u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Martona Fučoviča, dok je će Nori odmeriti snage sa Francuzom Lukom Pujom.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

Pogledajte više