MNOGO JE BEZOBRAZAN OVAJ GRK! Cicipasa pitali o Đokoviću, a njegov odgovor je sraman

Novosti online 29. 05. 2023. u 08:15

SKORO da ne prođe jedan turnir a da se Stefanos Cicipas ne zakači sa nekim ili da ne pecne nekoga. Ruku na srce, obično to budu mama ili tata, ali nije mu strano ni da udari na protivnika.

Foto: AP

A kao po nekom nepisanom pravilu, najviše na udaru Grka je Novak Đoković. Srbin je trn u oku Cicipasu još od finala Rolan Garosa i nestvarnog preokreta Noleta kada je uzeo grend slem Stefanosu.

Ovoga puta novinari su postavili pitanje Cicipasu šta bi za Đokovića značilo da osvoji 23. grend slem titulu i postane tako vodeći na večnoj listi.

- Ne spavam razmišljajući o tome. Iskreno, to mi nijednog trenutka nije palo na pamet. Ako uspe, velika stvar za njega. Međutim, moj fokus ovde je isključivo samo na meni i na mojim igrama. O drugima ne razmišljam - bio je ironičan i bezobrazan Cicipas ne poštujući tako rivala i jednog od najvećih koji je ikada igrao tenis.

Peti igrač sveta kaže da bi on voleo da bude u Novakovoj poziciji jednog dana.

- Voleo bih da me svi mrze jednog dana. U pozitivnom smislu. Kao što znate, postanete veoma nepopularni kada stalno pobeđujete - ipak je Cicipas nesvesno priznao da mu je Đoković idol.

Podsećanja radi, Stefanos Cicipas došao je do druge runde Rolan Garosa i to uz dosta muka u sudaru sa Jiržijem Veselim 7:5, 3:6, 6:4, 7:6 (7).

Pogledajte više