"ĐOKOVIĆ U NAJDOSADNIJEM GRADU": Novakova misteriozna poseta Izraelu razvila nove teorije zavere

Novosti online 08. 05. 2023. u 10:02

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vraća se na teren u Rimu.

Tanjug/AP

Međutim, put iz Marbelje, gde se pripremao, do Rima vodi ga preko Izraela. Tačnije Tel Aviva.

Prema izvorima iz Izraela, Đoković je boravio u Petah Tikvi, predgrađu Tel Aviva. Novak je stigao u pratnji oca Srđana, a tamo se sreo sa doktorom Majklom Mirišvilijem, predsednikom kompanije "Vatergem". Osnovna delatnost ove firme je prečišćavanje vode za piće.

Novaka je u Izraelu snimio portal "njuzmd".

- Ako vam se učinilo da ste u prolazu na aerodromu videli Novaka Đokovića - nije vam se učinilo, zaista ste ga videli. Došao je u Petah Tikvu i da - najdosadniji grad na svetu je danas sve samo ne to. A sutra će se vratiti na staro. I ne pokušavajte da tražite Novaka, jer je već otišao - navodi pomenuti sajt.

S obzirom na ovu neočekivanu posetu Izraelu, odmah su počela nagađanja o razlozima Novakovog dolaska u Izrael. Mnogi su sumnjali na povredu lakta i da je došao radi konsultacija sa određenim lekarom i da je poslovna priča samo paravan za pripreme pred Rolan Garos, turnir koji je za Srbina ključan u ovom delu sezone.

Podsećanja radi, Đoković nije uspeo da osvoji nijednu titulu ove sezone, još od sjajnog početka u Australiji, gde je slavio u Adelejdu, a zatim i na Australijan openu.

Ipak, nakon toga je usledila duža pauza, a od titule iz Melburna, naš teniser nije uspeo da podigne nijedan pehar namenjen šampionu. U Dubaiju ga je zaustavio Danil Medvedev, u Monte Karlu Lorenco Muzeti, a na Srpska openu Dušan Lajović. Treba napomenuti i da nije igrao na mastersima u Americi, zbog toga što nije vakcinisan, kao i da je odlučio da preskoči turnir u Madridu.

Pogledajte više