"OSEĆAM SE KAO DA SAM ODAVDE!" Andrej Rubljov oduševio sve Srbe, a naročito one u Republici Srpskoj

Novosti online 23. 04. 2023. u 17:10

NIJE završio turnir Srpska open kao što je priželjkivao, ali Andrej Rubljov je doživeo salve aplauza posle finala u Banjaluci.

Foto: TennisTV

Podsetimo, Dušan Lajović i Rubljov su odigrali spektakularan završni meč za trofej,  a posle pobede srpskog reprezentativca Rus se ovako obratio javnosti:

- Prvo da čestitam Duciju. Moram da kažem da je zadovoljstvo deliti teren s tobom, sjajan si prijatelj i divna osoba za druženje van tenisa. Mnogo sam srećan što si osvojio titulu jer te je mnogo toga zadesilo, pričali smo o tome dosta puta. I pritom si uspeo baš pred domaćom publikom, pred porodicom... zato mi je drago zbog tvog uspeha - rekao je ruski teniser i izazvao drugu turu aplauza, a prva je bila kada je najavljen kao govornik.

Andrej Rubljov drži govor posle finala Srpska opena 2023 / Foto: TennisTV

Onda je hteo da se obrati direktoru turnira, Đorđu Đokoviću, kome se neko baš tada obratio, pa se Rubljov našalio:

- Hvala Đorđu... koji me ne sluša (smeh). Ne, zaista, hvala na svemu što ste ti i tvoj tim učinili za mene, osećam se kao da sam odavde! Hvala za taj poseban osećaj i sada, i ovih godina (uključujući i Serbia open). A hvala i svima koji su dolazi, podržavali sve učesnike turnira, a naročito Dušana - zaključio je Andrej Rubljov.

Navijači tokom finala Srpska opena 2023 Dušan Lajović - Andrej Rubljov / Foto: TennisTV

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

Pogledajte više