NADAL ČUPA KOSU: Novak Đoković mu sprema pakleno iznenađenje

Novosti online 30. 01. 2023. u 08:22

NOVAK Đoković je već sada otkrio plan za nastavak sezone. A kada to vidi Rafael Nadal, neće mu biti dobro.

Tanjug/AP

Naime, srpski teniser planira da preskoči Dubai, a martovske masterse u SAD nema pravo da igra, tako da već sada kreće "operacija šljaka" i napad na Rolan Garos, dnevnu sobu Rafaela Nadala.

- Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne. Za sada sam prijavljen, ali videćemo da li ću se za nekoliko nedelja vratiti na teren. Dubai se igra u poslednjoj sedmici februara, nisam doneo konačnu odluku - rekao je Đoković. 

Američka vlada i dalje na snazi drži pravilo da samo vakcinisani mogu da uđu u ovu državu, tako da će Nole, ipak, morati ponovo da preskoči dva najveća takmičenja u martu. 

Pošto najverovatnije neće igrati Dubai, videćemo ga na terenu tek početkom aprila, kada startuju turniri na šljaci. Kada grane proleće, Nole bi mogao da igra na svim takmičenjima na najsporijoj podlozi: Monte Karlo, Banjaluku, masterse u Rimu i Madridu i na kraju Rolan Garos. 

U Parizu, na drugom grend slemu u sezoni, mogli bismo da gledamo novu istorijsku borbu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Obojica za sada imaju po 22 grend slem titule. U Gradu svetlosti jedan od njih dvojice bi ponovo mogao da povede u GOAT trci.

 BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

Pogledajte više