ĐOKOVIĆ OVAKO NEŠTO NIKADA NIJE DOŽIVEO! Organizatori Australijan opena doneli neverovatnu odluku zbog Srbina

Novosti online 11. 01. 2023. u 11:15

NOVAK Đoković igraće u Australiji nakon godinu dana pauze. Nakon preživljene golgote pre 12 meseci, spreman je da se ponovo bori za trofej, svoj 10. po redu.

Tanjug/AP

Kako pišu australijski mediji Novak Đoković je dobio uverenja organizatora da će svako ko bude pokušao da ga provocira sa tribina, odmah biti izbačen iz Melburn parka.

Devetostruki šampion nije nastupao prošle godine u Australiji, a sve zbog odluke da se ne vakciniše, nakon čega je deportovan. Dok je danas na trening meču sa Danilom Medvedevim zadobio povredu.

Novak se priprema za prvi zvanični meč na Australijan openu nakon dve godine. Australijanci su Srbina dočekali sa pomešanim osećanjima, mnogima je drago što se ponovo vratio, a ima i onih koji su drugačijeg mišljenja.

Direktor Ozi opena Kreg Tajli poslao je jasnu poruku svima koji budu prisustvovali turniru sa namerom da vređaju Đokovića.

Tanjug/AP

- Ukoliko budu uticali na celokupan ugođaj drugih - Bum! biće izbačeni. Ne želimo takve ljude na tribinama. Takvima mesta nije u Melburnu, prenosi reči Tilija Herald San.

On takođe dodaje: Razgovarali smo dosta prethodne nedelje i on (Novak Đoković) je uživao u Južnoj Australiji. Naši navijači su među najedukovanijim na svetu. Cene veličinu koju on ima. Siguran sam da će i navijači u Melburnu Đokoviću pružiti isto iskustvo kao oni u Adelejdu, rekao je Tili.

Evo kako su na to reagovali građani Melburna:

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

Pogledajte više