"ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI, DAO BIH MU DA IGRA ZA MOJ ŽIVOT" Kakve reči polufinaliste Završnog mastersa o Srbinu

Tanjug 18. 11. 2022. u 12:13

Novak Đoković je i dalje najbolji na svetu, bez obzira na to što Karlos Alkaraz završava godinu kao prvi na ATP listi, izjavio je norveški teniser Kasper Rud.

FOTO: Tanjug/AP

On je u Torinu, gde se kao i Đoković plasirao u polufinale završnog turnira sezone, izjavio da kada bi morao da bira tenisera da igra za njegov život, ne bi imao dileme.

"Ako bih morao da biram jednog na betonu u zatvorenom, da mi od njega život zavisi, birao bih Novaka da odigra taj set ili meč", rekao je Rud.

Rud će u polufinalu u Torinu igrati protiv pobednika večerašnjeg meča između Stefanosa Cicipasa i Andreja Rubljova, dok će rival Đokoviću biti Amerikanac Tejlor Fric.


BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.
 

Pogledajte više