"ŠTA?! FEDERER IGRAO TRUDAN?" Kakav gaf čuvenih novina! Rođenje Nadalovog sina pokrenulo lavinu

Novosti online 10. 10. 2022. u 19:18

VEST o rođenju sina Rafaela Nadala uzbudila je ceo svet tenisa, uz hiljade poruka i čestitki ponosnim roditeljima. Ali jedan tekst poznate medijske kuće o ovom događaju privukao je pažnju mnogih ljubitelja "belog sporta", koji su bili zbunjeni fotografijom na kojoj se koristi Rodžer Federer zajedno sa Rafaelom Nadalom.

FOTO: EPA

Supruga španske teniske legende Marija Franciska Pereljo rodila je u subotu Rafaela mlađeg. U jednom od tih izveštaja, od strane čuvene španske "Marke", korišćena je zanimljivo fotografija sa Lejver kupa, na kojoj se Nadal i Federer smeše jedan drugom i drže za ruke.

Zaista čudan gest, posebno uzimajući u obzir da se teniski kuloari sprdaju na račun neočekivano jako prisnog odnosa Švajcarca i Španca nedavno u Londonu.

Reagujući na objavu, fanovi su pokazali smisao za humor i izrazili iznenađenje izborom fotografije.

- Nisam znao da je Rodžer trudan, čestitam Fedalu - napisao je jedan korisnik Tvitera.
 

FOTO: Printskrin


- Zašto izgleda kao da je Rodžer mama? Molim vas stavite supruginu fotografiju umesto toga. Ona je ta koja je rodila - napisao je drugi obožavalac na Tviteru.

FOTO: Printskrin

- Da li je to Rodžer igrao 9 meseci trudan - bio je samo još jedan u nizu urnebesnih komentara na vest španske Marke. 

FOTO: Printskrin

Podsetimo, trudnoća supruge španskog asa je navodno naišla na komplikacije, a Nadal je izrazio zabrinutost zbog situacije nakon što je napustio Ju-Es open, pa čak i nakon nastupa u Lejver kupu isticao je svoju zabrinutost.

Ovaj 36-godišnjak je napustio prestonicu engleske posle duela sa Federerom da bi bio sa svojom porodicom tokom ovog važnog perioda, prisustvovao je egzibicionom događaju samo da bi bio deo poslednjeg meča u karijeri legendarnog Švajcarca.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pogledajte više