FOTOGRAFIJA KOJA JE ZABRINULA SRBIJU: Novak Đoković izazvao paniku među svojim navijačima (FOTO)

Novosti online 04. 09. 2022. u 17:16

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković nije otputovao na Ju-Es open koji je trenutno u jeku interesovanja teniske javnosti, a razlog tome je njegov vakcinalni status. Sada dok njegove kolege uveliko igraju na Otvorenom prvenstvu Amerike na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je zabrinula sve u Srbiji.

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Novak Đoković odlučio je da se fotografiše sa jednom navijačicom, a na njegovom levom zglobu tom prilikom primećen je zavoj, koji svedoči da kralj belog sporta očigledno ima problem sa povredom.

Zvanične potvrde još uvek nema, ali je jasno da je slika sveža, jer se u pozadini može primetiti njegova preslatka ćerkažica Tara u kostumu u kom je danas proslavila svoj rođendan.

U istom danu u kom je Novak uživao sa svojom naslednicom izazvao je bojazan hoće li teniski svet ostati uskraćen za njegovu magiju na turniru u Tel Avivu za koji je najavio učešće.

Foto: AP

Reč je turniru iz kategorije 250, koje je srpski as malo igrao poslednjih sezona, ali očigledno je nedostatak mečeva prelomio da se prijavi za nastup u prestonici Izraela. U Tel Avivu će igrati i Dijego Švarcman i Dominik Tim, s obzirom na to da su i njih dvojica, prema navodima iz Tel Aviva, potvrdili učešće na ovom takmičenju.

Takođe, 23. septembra će Novak biti u Londonu gde će igrati za tim "Evropa" na Lejver kupu. Do kraja sezoni sledi i mastersu u Parizu, poslednjem turniru u godini serije 1000.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

Pogledajte više