"NE MOGU DA VERUJEM!" Čuveni Amerikanac skroz zatečen onim što je Novak Đoković doživeo

Novosti online 30. 08. 2022. u 19:54

IAKO Novak Đoković ne igra na Ju-Es openu iz dobro poznatih razloga, on je i dalje tema razgovora u Njujorku.

FOTO: Tanjug/AP

Legendarni američki teniser Džon Mekinro analizirao je dosadašnji deo sezone srpskog asa i označio ju je kao užasnu.

- Ne zaboravimo da je bio nevakcinisan prošle godine, tako da morate da mi objasnite zašto je bilo tako a igrao je prošle sezone i kako sada, kada je i dalje nevakcinisan, ne može da igra. Kako god okrenete, to je smešno. I tužno. Tako je kako je. Lično, ja sam vakcinisan i primio sam i buster dozu. Da sam ja Novak, a nisam... Verovatno je i to razlog što je on osvojio 21 slem, a ja sedam. Zbog te njegove vere u sebe i da to u šta veruje je dobro za njega. Sa tim stanovištem ipak se odriče mnogo toga. Poštujem to, ali je nesrećna stvar. Ova godina mu je užas nad užasima. Bogu hvala pa je osvojio Vimbldon - rekao je Mekinro za "Eurosport".

Džon Mekinro i Novak Đoković/FOTO: EPA

Đokovića do kraja sezone očekuju nastupi na Dejvis kupu, Lejver kupu i turniru u Tel Avivu. Ipak, Amerikanac je razočaran svime što se dešava trenutno šestom igraču sveta.

- Ove godine su ga deportovali iz Australije, donekle se oporavio na Rolan Garosu i onda je osvojio Vimbldon. I kažete, u redu, dođi na Ju-Es open, možda možeš da budeš opet broj jedan na svetu? Ali oni mu čak ne dozvoljavaju ni da igra. Ne mogu da verujem. Zar nije mogao da dobije izuzeće? Opet, dobio ga je u Australiji, pa su ga oterali. Možete li da zamislite šta bi bilo da je takav debakl bio i ovde? - zaključio je Amerikanac.

BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića na meču košarkaša Srbije i Grčke

Pogledajte više