KAKAV PEH ZA KECMANOVIĆA: Srbin se lavovski borio protiv favorizovanog Sinera, a onda...

Novosti online 17. 08. 2022. u 22:04

NAKON što je Miomir Kecmanović napravio veliki podvig i izbacio Pabla Karenja Bustu na startu turnira u Sinsinatiju usledio je još teži zadatak. Protivnik našem predstavniku bio je sjajni Janik Siner.

FOTO: AP

Ušao je jako dobro popularni Miša u meč protiv velikog favorita, punih 10 gemova bio ravnopravan protivnik, pokazao da je zaista Srbin sa devet žuvota i spasao nestvarnih osam brejk lopti.

Međutim deveta, kada je bilo najpotrebnije, u 11 gemu prvog seta koji je trebao da označi i taj-brejk završena je tako što je Italijan osvojio poen, i samim tim poveo u ovom okršaju sa 1:0 u setovima nakon 57 minuta lavovske borbe. 

Zbog povrede sredinom drugog seta naš predstavnik bio je prinuđen da preda meč Italijanu Janiku Sineru. Kecmanović je nažalost bio prinuđen da meč predao pri vođstvu Sinera 7:5, 3:1, ali zaista ohrabruje način na koji je Miomir parirao teniseru iz samog vrha belog sporta.

Siner, trenutno 12. teniser sveta, u osmini finala će igrati protiv Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, koji je ranije danas bio bolji od Australijanca Aleksa de Minora sa 6:3, 6:2. 

Večeras će na teren i Filip Krajinović koji u drugom kolu Sinsinatija igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 
Pogledajte više