NOVAK ĐOKOVIĆ "BOCNUO" KIRJOSA: "Ako ovo uradiš, osvajaš grend slem" (FOTO)

Novosti online 08. 08. 2022. u 18:30

NOVAK Đoković i Nik Kirjos od početka ove 2022. godine gaje pravo tenisko prijateljstvo, a ako je verovati onome što smo videli u prethodnih nekoliko nedelja, neće uskoro stati.

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je preživeo pravu noćnu moru prilikom ulaska u Australiju, gde mu na kraju nije bilo dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu, a Australijanac je bio najglasniji u podršci Novaku.

Sudbina ih je potom spojila na Vimbldonu, gde je Đoković nakon finala, koje je osvojio, "ostao dužan večeru" rivalu, a na kraju su se na društvenim mrežama dogovorili da u njoj uživaju na Ju-Es openu. Ipak, moraće još malo da sačekaju, po svemu sudeći nećemo videti Novaka u Njujorku osim ukoliko se nešto drastično ne promeni u politici SAD prema nevakcinisanim putnicima u zemlju.

Nedavno je Srpski teniser objavio snimak svog treninga kapuere a usledio je odgovor Nika Kirjosa koji mu je poručio "u velikim sam problemima ako je ovo potreno da vežbam za osvajanje grend slema".

Australijanac je igrao prethodne nedelje na Siti open turniru u Americi, gde je savladao u finalu singla Jošihita Nišioku (6:4, 6:3), a potom i u dublu u paru sa Džekom Sokom, savladali su Ivana Dodiga i Ostina Krajičeka rezultatom 7:5, 6:4.

Podelio je Kirjos radost sa fanovima na Instagramu, a u komentare je "uleteo" Novak Đoković koji mu je čestitao porukom koja je nasmejala sve.

- Čestitam čovekče, kakva nedelja. Samo dodaj trening kapuere u svoj dnevni režim treninga i sigurno osvajaš grend slem turnir, napisao je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pogledajte više