OGLASIO SE ĐOKOVIĆ! Novak poslao poruku o Americi, ovo su svi čekali (VIDEO)

Tanjug 30. 07. 2022. u 15:16

NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković sprema ae i trenira kao da će igrati na predstojećem Ju-Es openu, koji će biti održan od 29. avgusta do 11. septembra, iako još nema naznaka iz SAD da bi mogao da bude izuzet od embarga na ulaz nevakcinisanih stranaca.

FOTO: Tanjug

Zbog aktuelnih zakona u Americi, Ðokoviću kao nevakcinisanom strancu nije dozvoljeno da uđe na teritoriju SAD, a brojni političari i javne ličnosti u Americi apelovali su na predsednika SAD Džoa Bajdena da srpskom teniseru dozvoli nastup na tamošnjim turnirima.

- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve - napisao je Đoković na Instagramu.


 

Srpski teniser zahvalio se svim navijačima i ljudima dobre volje koji mu pružaju podršku.

- Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala - poručio je najbolji srpski teniser i osvajač ovogodišnjeg Vimbldona.

BONUS VIDEO - Novak Đoković igrao tenis u Visokom

 
Pogledajte više