NEKA SE SPREMI AMERIKA! Teniski predator je gladan: Novak Đoković trenira kao da sutra igra finale Ju-Es opena (VIDEO)

Novosti online 29. 07. 2022. u 21:26

TE oće, te neće, te će igrati, te neće igrati, te će ga pustiti, te neće... Danima unazad planeta pokušava da sazna odgovor hoće li videti Novaka Đokovića na turneji po američkom kontinentu.

FOTO: Tanjug/AP

Zvanične informacije nikako da stignu, mada, kako vreme odmiče, šanse da ćemo našeg tenisera videti na Ju-Es openu postaju sve manje. 

Ipak, po svemu sudeći, Nole ne haje mnogo, trenira za sebe i ličnu satisfakciju, a ako ga pozovu, pozovu... do tada će raditi punom parom!

Uživao je prethodnih nedelja, posle osvajanja Vimbldona, dao je sebi malo oduška, napravio je turneju po BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj, da bi se na kraju ponovo vratio na primorje Crne Gore.

Ono mu je već dugi niz godina baza tokom leta, a sada snimci koji dolaze iz Portonova pokazuju da se "kralj belog sporta", sprema kao da će bukvalno sutra igrati finale Ju-Es opena.

Više puta je Novak istakao da ima enormnu želju da izađe na njujorške terene, a to se reflektuje i kroz intenzitet treninga, koji su uspeli da snime njegovi obožavatelji.

"Teniski predator" je gladan pobeda i uspeha... 

Nole neće ništa da rizikovati i želi da bude maksimalno spreman, ukoliko dobije dozvolu da igra Otvorenom prvenstvu SAD, pa tako svakodnevno trenira u Crnoj Gori na betonskim terenima kako bi se prilagodio na podlogu koja je i na Ju-Es openu.

Podsetimo, Novak bi u slučaju da ga puste da igra na američkom kontinentu, mogao da juri istoriju i rekord po broju grend slem titula, pošto trenutno ima jednu manje od Rafaela Nadala, nakon što je slavio na Vimbldonu nedavno i tamo podigao svoj 21. prestižni teniski trofej.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 
Pogledajte više